eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Studio Victory Matstol, Massivträ, Vit

Cult Studio Victory Matstol, Massivträ, Vit

kod: CF_MC315/WHT
Produktkod: 7009
Product Options Loading
  • Victory Matstol, Massivträ, Vit
  • Mått: Höjd 81cm, Bredd 47cm, Djup 44cm, Sitthöjd 44cm
  • Material: Massiv bok trä
  • Finns att köpa i 4 träfinisher
  • Liten och chic i små matrum
  • Utformad exklusivt för Cult Furniture

För en enkel och stilren look, köp Victory-stolen i vit massiv trä, en funkig 50-talsinspirerad stol till matrummet eller köket.  Välj mellan fyra mångsidiga färger - naturlig, svart, grå eller vit.

Den högryggade stolen bjuder på skandinavisk stil, och ser ut som en original dansk design men utan det hutlösa priset eller tiden du måste spendera på att leta efter en äkta vara. Den massiva träkonstruktionen garanterar stolens hållbarhet.

Du hittar även andra liknande trästolar i kollektionen, perfekt för att piffa till resten av hemmet och mixa och matcha med. Och varför inte unna dig själv ett helt nytt matrum med ett bordhänglampor och en spegel?

Bli först med att recensera Cult Studio Victory Matstol, Massivträ, Vit. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Victory Matstol, Massivträ, Vit. Skriv en recension ›