eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Windsor Juliane Pinnstol - Gul

kod: CF_CHA719/Y
Produktkod: 4452
Product Options Loading
  • Cult Living Windsor Juliane Matstol - Gul
  • Mått: Höjd 86cm x Bredd 43cm x Djup 46cm, Sitthöjd 46cm
  • Material: Massiv ask
  • Finns i olika färger
  • Klassisk design med en modern twist!

En välkänd klassisk brittisk design. Windsor stol. Designad hela vägen tillbaka i 17-talet och är fortfarande är relevant och älskade idag! Windsor stolen uppskattas av älskare av både traditionell och modern design på grund av sin fantastiska profil.

Vår Cult Living Windsor Juliane matstol är inspirerad av de Windsor stolar och passar in i moderna konturer. Med en rak rygg, starka linjer, bekväm sits och snygga detalj så kommer denna stol fungerar i alla hem och inredningsstil.

Benen och ryggstödet är vackert vänt från massivt trä och lite avsmalade. Ryggstödet är inställd på en mild lutning och måltider en glädjande upplevelse.

Cult Living Juliane matstol finns i ett urval av färger!

Bli först med att recensera Cult Living Windsor Juliane Pinnstol - Gul. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Windsor Juliane Pinnstol - Gul. Skriv en recension ›