eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Danish Designs Y Wishbone Trä Stol, Naturligt Vävt Säte, Svart

kod: CF_DC-541-BN
Produktkod: 1258
Product Options Loading
  • Reproduktion utifrån Hans Wegners Wishbone-stol
  • Mått: Höjd 75cm, Bredd 48cm, Djup 43cm, Stthöjd 46cm
  • Matstol tillverkad för hand av björkträ och naturrep
  • Tillgänglig i ett antal vackra färger

Wishbone-stolen skapades av den danska designern Hans Wegner år 1949, med inspiration av klassiska porträtt av danska köpmän som satt på kinesiska Ming-stolar.

Den kallas även Y-stolen på grund av Y-formen i ryggstödet.  Wishbone är vida använd som matsalsstol eller tillfällig sittplats, och en av 1900-talets mest välkända designmöbler.

Vår stol i Wishbone-stil är en högkvalitativ reproduktion och motsvarar den ursprungliga designen. Finns i ett antal vackra färger som gör det enkelt att matcha dem till en modern eller traditionell interiör.

Namnet Hans J Wegner används enbart för att beskriva vad som kännetecknar den ursprungliga designen, inte som ett varumärke.

Bli först med att recensera Danish Designs Y Wishbone Trä Stol, Naturligt Vävt Säte, Svart. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Danish Designs Y Wishbone Trä Stol, Naturligt Vävt Säte, Svart. Skriv en recension ›