Modernt och klassiskt designmöbler
Snabb Leverans
130,000+ Nöjda Kunder
Handel Kunder

moda-kollektion

Är du redo för något nytt? Gå för något ovanligt och anpassa ditt utrymme med våra nya Cult Design Moda stolar. Ett modernt alternativ till ikoniska designstolar som finns tillgängligt för alla. Du väljer ditt skal, bas och favoritfärg för att skapa din ultimata matsal / kontorsstol . Vår patenterade fäste förbinder skalet och basen. Finns i tre olika design. Ett perfekt sätt att anpassa ditt hem, ditt kontor eller kommersiella lokaler.

Visa dina sanna förger


Älskar du färger? Färger kan ge ditt utrymme ett annorlunda utseende och känsla direkt. Det är en av de enklaste sättet att få ett rum till liv. Visa upp dina favorit nyanser med Moda stolar. Gå för ljusa och djärva, pasteller eller mörka färger. Polypropylens skal finns i ett brett urval av Pantone färger så att du kan plocka nyanser som passar ditt utrymme bäst.

Kolla In Dessa Ben


Du kan välja mellan tre olika ben: Trä, trä med metall eller endast metall Eiffel-stil. Benen finns i olika detaljer med. Tack vare vår patenterade hållare kan du ansluta basen lätt till polypropylen skal. Du kommer inte hitta denna lösning någon annanstans! Du kan också enkelt byta bas vilket är utmärkt om du vill ändra saker och ting lite utan att behöva köpa nya stolar helt och hållet.

Nu Ska Vi Vara Kreativa


Det är din tur! Kombinera det du gillar mest och gör din vinnande kombination. Bli en designer av din egen stol. Lägg till ditt personliga intryck för att skapa en stol som passar in i ditt utrymme perfekt. Om du är inne i industriella eleganta stilar så gå för en detalj av guld eller silver. Letar du efter något funky? Lägg till en pop av färg som rosa, orange eller teal, perfekt för moderna hem. Valet är ditt! När du är klar, glöm inte att dela dina skapelser med oss! #mycultfurniture
 

 

Topp