Trustpilot
Artiklar i lager skickas inom 3-5 arbetsdagar
Företagskunder

Om oss

Individuell design för alla

Design och kvalitet

Vi är på ett uppdrag att pryda ditt utrymme med moderna och roliga möbler! Kombinera vår stora kärlek till färg och ikoniska mitten av århundradet design, har vi som mål att skapa nya, dynamiska design som är tillgänglig för alla.

Från den minsta skrivbordslampan till en soffa du ska sitta på i många år framöver så lovar vi att allt är inte bara briljant utformade och på trenden men har också ett öga för framtiden. När du köper från oss, köper du varor som kommer att pågå länge bort om trenderna.

Vi tror att god design omfattar alla åldrar och att barnens rum kan vara lika snygg och stilig som vuxnas. Och att du kan ha möbler som funkar nu och ger långsiktiga lösningar.

Design och kvalitet

Det finns mer om Cult Furniture än med blotta ögat. Det hela började med en rad prisbelönta barer i London, som lanserades av grundaren av Cult furniture. Barer behöver möbler och designmöbler ser bra ut, men år 2009 så var designmöbler långt ifrån tillgängliga för alla. Vi bestämde oss för att fylla denna lucka och har gett färgstarka, moderna designmöbler under de senaste 5 åren.

Vår Passion

Färg

Vi avgudar allt om färg. Experimentera med det, kolliderar det, försöker saker i oväntade färger. Du kommer att upptäcka att massor av våra möbler finns i ett brett sortiment av toner, från on-trend starka färger till mer subtila pasteller eller metallic.

Skandinavisk Design

Skandinavisk design handlar om att hålla det enkelt med tanke på funktion och form och omfattar de naturliga egenskaper av naturmaterial . Vi vill gärna tro att denna grundsyn genomsyrar våra designer med.

Modern & Nutid Design

Modern och nutida möbler är hörnstenen i det vi gör. Vi älskar att titta tillbaka till ikoniska motiv från de senaste 100 åren av möbler samtidigt nickar till framtiden med bitar som är enkel, funktionell och enkel att passa in i alla hem.

Vi älskar förändring

Vårt team består av 50 + fantastiska individer som arbetar bakom kulisserna för att göra Cult Furniture hända. Från in-house designers och handelschefer till vänliga kundservice och personal: Alla är en del av processen och passionerade att göra en förändring.

Kontakta Oss

Cult Furniture, 811-813 Wandsworth Road, Londres, SW8 3JH
+44 (0) 208 185 6960
[email protected]

Topp