eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Trafik Stapelbar Matstol – Vit / Naturlig

kod: CF_WS-127/WHT/NAT
Produktkod: 4975
Product Options Loading
  • Cult Living Trafik Stapelbar Matstol
  • Mått: Höjd 77cm, Bredd 45cm, Djup 50cm, Sitthöjd 45cm
  • Material: Björk 
  • Finns i Svart, Naturlig, eller Vit
  • Passar perfekt i hem och restauranger

Den här måste vara en av våra absoluta favoritstolar! Vår Cult Living Trafik-stol kombinerar form och funktion på ett riktigt snitsigt sätt. Den designades först år 1957, men den ser fortfarande strålande ut i dagens moderna utrymmen. Ge ditt hem, kontor eller din kommersiella lokal nytt liv med en klassisk touch – du kan inte ta fel!

Tack vare att stolarnas träben vinklar utåt går de att stapla ovanpå varandra. De har en bekväm, formpressad sits och en iögonfallande, stödjande rygg. I och med att de är vackert tillverkade i stadigt trä är de dessutom utmärkta för vardagsbruk.

Stolarna finns i två olika färger: Svart, Vit, eller Naturlig.

 

Bli först med att recensera Cult Living Trafik Stapelbar Matstol – Vit / Naturlig. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Trafik Stapelbar Matstol – Vit / Naturlig. Skriv en recension ›