eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Retur Policy
Har du ändrat dig? Vi är här för att hjälpa
Om du vill returnera eller byta ut en vara måste du meddela oss inom 14 dagar efter mottagandet, antingen via e-post eller genom att ringa oss på +44 208 1856 960. Observera att vi inte erbjuder gratis retur, du står själv för alla transportkostnader i samband med returen. Om du vill returnera en vara från utlandet är du skyldig att samordna och betala för transporten. 

Kontakta oss för returadress och skicka alltid med all orderinformation i paketet, eftersom vi inte kan behandla din retur utan detta. 

Kontrollera att varan är i samma skick som när den togs emot innan du skickar din retur. Alla produkter måste returneras i fullt säljbart skick, vilket bland annat innefattar omärkt och oskadad originalförpackning. Varorna får inte vara använda eller ha monterats ihop på något sätt. Vi tar inte ansvar för varor som kommer bort eller skadas under transporten tillbaka till oss. Om du returnerar din vara via post rekommenderar vi att du använder en spårbar tjänst och får inlämningskvitto. 

Cult Furniture Ltd förbehåller sig rätten att vägra återbetalning för varor som inte anses vara i säljbart skick. 

Retur av skadade varor från kunder utanför Storbritannien Cult Furniture kan inte ordna upphämtning av oönskade eller skadade varor hos kunder utanför Storbritannien.

Om din vara är skadad ber vi dig att ordna leverans till oss. Vi kommer att betala hela fraktkostnaden när vi har fått ett kvitto som visar hela beloppet. 

Vi kommer även att be om ett spårningsnummer så att vi kan följa returpaketet.

Om du vill helt enkelt vill returnera ett ångrat köp skall du betala hela kostnaden för returleveransen. Kontakta oss om du har frågor om vår returpolicy.