Trustpilot
Artiklar i lager skickas inom 3-5 arbetsdagar
Företagskunder

Returpolicy

Retur Policy

Har du ändrat dig? Vi är här för att hjälpa

Även om vi hoppas att du kommer bli nöjd med dina varor vet vi att man ibland behöver skicka tillbaka dem. Vår returpolicy gäller allt du köper från Cult Furniture.

Ångrat dig?

Inga problem! Vi betalar tillbaka hela beloppet för de flesta produkter, så länge de skickas tillbaka inom ångerrättsperioden. Du måste skicka varorna till oss inom 14 dagar efter leveransen. För att få tillbaka dina pengar, skicka bara varorna till oss inom den perioden. För mer information om hur du gör, vänligen mejla oss på [email protected] eller ring +46 812 410 183.

Är varan defekt eller sönder?

Vi gör vårt bästa för att se till att allt kommer fram i gott skick, men om det inte gör det finns vår kundtjänst till hands för att hjälpa. Vi kommer att behöva fotobevis för eventuella defekta eller trasiga varor innan vi kan skicka en ersättningsprodukt. Vänligen mejla oss på [email protected] om du har några problem med din beställning.

Returnera en vara

Vi kräver att all originalförpackning och alla tillbehör inkluderas i returneringen. Budet kommer heller inte att ta emot några oförpackade varor.

Om du returnerar en vara för att du har ångrat dig kan vi dra en avgift från återbetalningen om varan har gått sönder, eller har använts mer än vad som rimligen kan förväntas.

Vi kan lägga på en avgift på 10% för att ta emot varan. Det kommer att bero på varans skick.

Vi betalar inte tillbaka ursprungskostnaden för att leverera varan. Vänligen kontakta oss för att få returadressen och se till att skicka med dina kunduppgifter i paketet, då vi inte kan bearbeta returnerade varor utan dem.

Returkostnader

Vänligen observera att vi inte erbjuder gratis retur för oönskade varor. Du kommer att behöva skicka varan själv, och kostnaden kommer att bero på förpackningens storlek.

Om du vill returnera ett ångrat köp måste du betala hela kostnaden för returleveransen.

Returer från utanför storbritannien

Trasiga varor från kunder utanför Storbritannien kan inte hämtas upp av Cult Furniture.

Om din vara är sönder eller defekt ber vi dig att ordna leverans till oss. Vi kommer att betala hela fraktkostnaden när vi har fått ett kvitto som visar hela beloppet.

Återbetalning

Vi kommer även att be om ett spårningsnummer så att vi kan följa returpaketet.

Vi kommer att betala tillbaka pengarna på samma sätt som du betalade för produkten.

Kredit- eller betalkort - Dina pengar kommer att skickas till samma kort.
Det kan ta upp till 5 arbetsdagar innan betalningen syns på ditt konto.

Banköverföring – Alla banköverföringar kommer att skickas till samma bankkonto som användes vid köpet.

Dina lagstadgade rättigheter

Du behöver inte oroa dig, inget i vår policy påverkar dina lagstadgade rättigheter.

Kontakta oss om du har frågor om vår returpolicy.

Topp