eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Stanley Gungstol - Beige

kod: CF_WD-972/17-BEI
Produktkod: 5699
Product Options Loading
  • Cult Living Stanley Gungstol
  • Dimensioner: bredd 60cm, djup 88cm, höjd 94cm
  • Material: Massivt trä inre ram, aska trä ben
  • Finns i olika färger
  • Perfekt för retrostil utrymmen!

Vi tvekar inte en sekund på att du kommer älska vår Stanley gungstol i beige färg från Cult Living lika mycket som vi gör. Och det spelar ingen roll om du är ett fan av design från mitten av 1900-talet eller inte, för du kommer oavsett att uppskatta den mjuka, gungande rörelsen, det underbart mjuka tyget och de solida askbenen.

Glöm allt du vet om gungstolar – den här är cool nog att sätta ett intryck istället för din vanliga fåtölj, tack vare de modernt vinklade benen och det iögonfallande, mönstrade tyget.

Nu är allt du behöver göra att luta dig tillbaka och ta det lugnt med en bra bok, och låta den här otroliga gungstolen tala för sig själv.

Bli först med att recensera Cult Living Stanley Gungstol - Beige. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Stanley Gungstol - Beige. Skriv en recension ›