eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Korsade Rygg Bistro Stol - Vit

kod: CF_YD-W001/WHT
Produktkod: 4650
Product Options Loading
  • Cult Living Korsade Rygg Bistro Stol
  • Mått: Höjd 87cm, Bredd 40cm, Djup 45cm, Sitthöjd 46cm
  • Material: Björk
  • Underbar klassiska fransk stil
  • Perfekt för alla middagar, hem eller en restaurang

 

Ibland så måste du titta tillbaka för att gå framåt. Och vi hade lite av denna filosofin på våra sinnen när vi designade denna Cult Furniture björk stol, vi hämtade inspiration från klassiska franska cross-back stolen men effektivisera ner silhuetten för ett modernt utseende.

Strippa bort alla onödiga detaljer så att vi kunde göra träet ljusare och få enkla böjda linjer lysa, vi kunde inte tänka på ett annat bättre sätt att få lite bistro stil till matbordet men passar även utmärkt utomhus eller i ens sovrummet för en super elegant plats att sätta dina skor på eller stapla dina kläder.

Ta en titt på metall nitarna med vilket tilllägger en  industriell stil till en vardaglig pjäs.

Bli först med att recensera Cult Living Korsade Rygg Bistro Stol - Vit. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Korsade Rygg Bistro Stol - Vit. Skriv en recension ›