eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Home Features Axel Drick Mason Jar, 47cl

Home Features Axel Drick Mason Jar, 47cl

kod: 03-15-184
Produktkod: 4120
Product Options Loading
  • Axel Drick Mason Jar, 47cl
  • Kapacitet: 47cl, 16.5oz
  • Material: Hög kvalitet glas (diskmaskin)
  • Mixa och matcha med resten av Axel sortiment
  • Unika glas för moderna stilar

Älskar du utseendet på mason burkar / syltburkar ? Då kommer du att älska dessa syltburkar , speciellt framtagen för att njuta av dina drycker på ett ovanligt sätt. Kalla drycker såsom färgglada smoothies eller iskaffe ser bra ut i dessa dricke burkar.

Handtaget gör det lätt att hålla och sluka. Dryck burkarna är endast kalla drycker.Lägg lite skoj till din matbord med dessa burkar, som är gjorda av hög kvalitet glas. De är idealiska för dagligt bruk i restauranger, barer och eleganta hem.

Burken innehåller 47 cl / 16,5 oz, åtta: 13,5 höjd Du kan kombinera dessa dricker burkar med andra bitar från vårt porslin sortiment. Ta en titt här för att hämta dina favoriter och skapa din egen personliga servis set.

Bli först med att recensera Home Features Axel Drick Mason Jar, 47cl. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Home Features Axel Drick Mason Jar, 47cl. Skriv en recension ›