eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Present Time Mysig Sammetskudde, Lila

Present Time Mysig Sammetskudde, Lila

kod: CF_PT3275PU
Produktkod: 8115
Product Options Loading
  • Material: Polyesterstoppning, bomullsfodral
  • Finns i 6 vackra färger
  • För lite mer färg i soffan eller fåtöljen

Mått:

  • Längd 45cm
  • Bredd 45cm

Om du gillar den lyxiga Art Deco-stilen är Present Times sammetskudde ett måste för ett inslag av färg i favoritsoffan eller fåtöljen! Vi tycker att den lila färgen skulle passa bra i ett retro rum eller i ett modernt sovrum.

Den klassiska kudden är mjuk till ytan med en ensam knapp i mitten, så den är diskret men samtidigt snygg. Para ihop din sammetskudde med en traditionell filt och lägg i gästrummet när du har vänner på besök. 

Den finns att köpa i 6 vackra färger, inklusive rosa, lila och grön, så du hittar garanterat den perfekta kudden för just din inredning.

Bli först med att recensera Present Time Mysig Sammetskudde, Lila. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Present Time Mysig Sammetskudde, Lila. Skriv en recension ›