eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Home Features Set av 6 Duke Tumbler Glas - 35cl

Home Features Set av 6 Duke Tumbler Glas - 35cl

kod: 05-11-162
Produktkod: 4114
Product Options Loading
  • Set av 6 Duke Tumbler Glas - 35cl
  • Kapacitet: 35cl, 12.25oz
  • Material: Hög kvalitet glas (diskmaskin)
  • Mixa och matcha resten av Duke sortiment
  • Perfekt för moderna bordservise

Alla typer av dryck kommer att stå ut med Duke glasområdet nytt till Cult Furniture. Det har en silkeslen och vågigt utseende som kommer att sticka ut på alla matbord eller elegant dukning. Duke glasögon är också ganska trevligt att hålla tack vare den tjocka, tunga bas.Duke serien är gjord av Durobor, känd för sin höga kvalite glas.

Du kommer vara säker på att ha något av kvalite och stil för matbordet hemma eller att använda i din bar eller restaurang.Vi har följande storlekar:

Duke Skott: 5 cl, 1.75oz

Duke Rocks: 23cl, 8oz

Duke Tumbler: 35cl, 12.25oz

Utbudet är lätt att kombinera med andra servis och ser bra ut i något utrymme. Om du vill visa resten av vår porslin, glas och Glas, ta en titt här.

Bli först med att recensera Home Features Set av 6 Duke Tumbler Glas - 35cl. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Home Features Set av 6 Duke Tumbler Glas - 35cl. Skriv en recension ›