eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Home Features Set med 6 Allure 53cl Goblet Glas

Home Features Set med 6 Allure 53cl Goblet Glas

kod: 12-12-185
Produktkod: 4158
Product Options Loading
  • Set med 6 Allure 53cl Goblet Glas
  • Kapacitet: 53cl
  • Material: Hög kvalitet glas (diskmaskin)
  • Mixa och matcha med resten av vår Allure sortiment
  • Perfekt för samtida matgrupp

Ny till Cult Furniture: Allure Glas sortiment. Servera drinkar på ett sofistikerat sätt med Allure glasögon. Glasen sticker ut på alla matbord tack vare sin långa, ovanliga stam. Det ger den traditionella silhuetten av Allure sträcker sig en modern twist, upplyftande din dukning med noll ansträngning.

Allure Glas-serien är tillverkad av hög kvalitet glas som du kan hitta i många restauranger och barer i dag; vilket gör dessa glasögon mycket motståndskraftig mot skador.

Du kan också använda Allure glasögon hemma för att njuta av dina drinkar i stil, varje dag. Serien ger en känsla av lyx till din matbord och är lätt att kombinera med andra porslin, också!

I Allure området kan du hitta följande storlekar:

All Purpose: 32 cl
Goblet: 53 cl
Flöjt: 21 cl

Bli först med att recensera Home Features Set med 6 Allure 53cl Goblet Glas. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Home Features Set med 6 Allure 53cl Goblet Glas. Skriv en recension ›