eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Home Features Aston Dining Soppa Kopp, 28cl

Home Features Aston Dining Soppa Kopp, 28cl

kod: 28-53-122
Produktkod: 4096
Product Options Loading
  • Aston Dining Soppa Kopp, 28cl
  • Mått: Kapacitets 28cl, diameter 10,2 cm x 6,2 cm
  • Material: Porslin
  • Perfekt för modern matgrupp

Ny till Cult Furniture: Aston Professional Porslin sortiment. Med tanke för moderna hem, barer och restauranger. Ett bra sätt att njuta av din mat i stil.En grundläggande uppsättning är nyckeln till hem, restauranger och barer och aldrig går ur stil. Ge ditt bord en sofistikerad detalj med Aston tallrikar och skålar gjorda av professionell porslin. Tallrikarna är slitstarka och motståndskraftiga mot skador, livsmedelssyror och diskmedel.De har en vacker fodrad mönster som ger tallriken en lite struktur, lätt att blanda och matcha med andra porslin. Aston fyrkantig porslinsplattor finns i två olika versioner, platta och djupa. Vi har olika storlekar och du kan även hitta Aston skålar i Aston insamlingen, för att avsluta din porslin set.Storlekar

Platt Tallrik: 29 cm

Platt Tallrik: 17 cm

Djup Tallrik: 28 cm

Djup Tallrik: 21 cm

Kolla in hela vårt sortiment av matservis för att välja dina favoriter och för att skapa din ideala porslin set.

Bli först med att recensera Home Features Aston Dining Soppa Kopp, 28cl. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Home Features Aston Dining Soppa Kopp, 28cl. Skriv en recension ›