eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Holstee Manifesto Mugg, Svart

Holstee Manifesto Mugg, Svart

kod: MH_M-MANFBG-01B
Produktkod: 5257
Product Options Loading
  • Holstee Manifesto Mugg, Svart
  • Material: Keramik
  • Motiverande citat
  • Utmärkt presentidé
  • Se hela sortimentet från Holstee

Dessa dagar kan man ta nästan vad som helst med sig överallt. Saker kan vikas ihop till fickstorlek och man kan spara ner alla filer och foton i mobilen med bara ett knapptryck. Men hur är det med de större sakerna? De som är menade att motivera oss att jobba lite annorlunda eller jaga våra drömmar varje dag?

Så fort du kliver ur sängen, när du sitter på jobbet eller vart du än går är Manifesto-muggen där för att göra just det. Samtidigt som den håller i det du dricker (eller pennor eller växter) påminner den dig om att leva ditt liv och göra vad du tycker om, idag och varje dag.

Tillverkad i USA.

Bli först med att recensera Holstee Manifesto Mugg, Svart. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Holstee Manifesto Mugg, Svart. Skriv en recension ›