eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cloudnola Flor Trä Väggklocka, Gul

Cloudnola Flor Trä Väggklocka, Gul

kod: CF_0063
Produktkod: 8955
Product Options Loading
  • Material: Björk
  • Använder 1 x AA-batteri
  • Modern väggklocka till hemmet eller kontorettavlor

Mått:

  • Diameter 30cm
  • Djup 5cm

Det behöver inte vara tråkigt att hålla koll på tiden. Med den här moderna väggklockan i björkträ kommer du alltid ha en anledning att snegla på klockan lite oftare, och den passar perfekt i köket, kontoret, sovrummet... ja, överallt egentligen!

Den analoga klockan har flera dämpade färger och matchande visare, som kontrasterar mot den snygga träramen. Klockan finns att köpa i 3 färger så att du alltid kan få tag i den som passar bäst med din inredning.

Om du är lika beroende av den geometriska stilen som vi är ska du heller inte missa våra andra hemtillbehör - från kuddar och filtar till 

Bli först med att recensera Cloudnola Flor Trä Väggklocka, Gul. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cloudnola Flor Trä Väggklocka, Gul. Skriv en recension ›