eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Home Features Mono Gammalmodigt - 32cl

Home Features Mono Gammalmodigt - 32cl

kod: 14-31-182
Produktkod: 4130
Product Options Loading
  • Mono Gammalmodigt - 32cl
  • Kapacitet: 32cl / 10.25oz
  • Material: Hög kvalitet glas (diskmaskin)
  • Mixa och matcha med resten av Mono sortiment
  • Sofistikerade glas för moderna stilar

Ny till Cult Furniture: Mono glas sortiment! Lägg till en sofistikerad touch till din dukning med Mono sortimentet. Dess grundläggande, böjda formen är lätt att kombinera med andra porslin. Eftersom glasen finns i tre olika storlekar, kan du välja den storlek som passar din nuvarande porslin bäst. Den har en vacker, tjock bas som bidrar till luxe känsla. Mono utbud skulle passa restauranger, barer och moderna hem perfekt. Glasen har ett modernt utseende och är tillverkade av högkvalitativt glas, som du skulle hitta i snygga restauranger. Perfekt för dagligt bruk!De tillgängliga storlekar:

Ren Old Fashioned: 32 cl / 10,25 oz

Mono Hi-Ball: 35 cl / 11,7 oz

Mono DOF: 46 cl /16.25 oz

Bli först med att recensera Home Features Mono Gammalmodigt - 32cl. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Home Features Mono Gammalmodigt - 32cl. Skriv en recension ›