eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Aria Hängande Väggspegel, Guld

Cult Living Aria Hängande Väggspegel, Guld

kod: CF_OB-MIR/GLD
Produktkod: 7311
Product Options Loading
  • Aria Hängande Väggspegel, Guld
  • Mått: Diametrar 45cm, Rem 50cm
  • Material: Glas, metall och PU läder
  • Brunt bältliknande band med justerbara fästen
  • Väggfästen medföljer
  • Rund väggspegel till hemmet eller kontoret

Kör på en minimalistisk look med den runda Aria-spegeln i stilren guld, ett oemotståndligt tillägg till sovrummet, hallen - ja, var som helst!

Den runda väggspegeln hämtar inspiration från gammaldags sminkspeglar och passar perfekt för att smycka de där kärlekslösa hörnen i hemmet, plus att den är perfekt för att göra sig i ordning innan man rusar ut genom dörren... eller bara som dekoration.

Vad som är ännu bättre är att spegeln finns att köpa i flera färger, allt från koppar till guld eller mer diskret kromfärgad eller svart. Den är också helt justerbar tack vare det bältliknande bandet. Skapa ett helt galleri med våra andra speglar och tavlor från sortimentet.

Bli först med att recensera Cult Living Aria Hängande Väggspegel, Guld. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Aria Hängande Väggspegel, Guld. Skriv en recension ›